Westfalia Feinste 10%

Zastosowanie margaryny puff pastry z masłem Westfalia Feinste 10%:

Do produkcji delikatnych i lekkich ciast francuskich, półfrancuskich, croissantów.

Delikatny, maślany smak i aromat wypieków, doskonały efekt listkowania ciasta, odpowiedni wzrost i kształt ciastek po wypieku.

Cechy produktu

  • Nadaje wypiekom smak i aromat masła.
  • Tłuszcz palmowy z certyfikowanych plantacji SG.
  • Nie zawiera tłuszczów utwardzonych.
  • Gwarantuje idealne listkowanie ciasta i doskonały efekt końcowy.
  • Doskonała plastyczność. Wałkowanie oraz składanie bez załamywania i pękania warstw ciasta.
  • Odpowiedni wzrost i kształt wypieków.
  • Nadaje się do obróbki ręcznej i mechanicznej.

Należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

80% tłuszczu 80% tłuszczu, Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, SG SG, Zawiera masło Zawiera masło
Margaryna z masłem Westfalia Feinste 10%.

Szczegóły

Konsystencja

Stała

Zawartość tłuszczu

80%

Typ opakowania

Karton

Waga/Pojemność (kg/L)

10 kg (5 x 2 kg)

Przeznaczenie

Do ciast listkujących

Sugerowana temp. obróbki

14-18°C

Segment

Premium

Okres przydatności

147 dni

Paleta EURO

640 kg (64 kartony)

Pokrewne produkty:

Margaryna z masłem Westfalia Feinste 25%.

Westfalia Feinste 25%

Margaryna z masłem Westfalia Feinste 19%.

Westfalia Feinste 19%

Margaryna z masłem Westfalia Feinste 50%.

Westfalia Feinste 50%

Zwykła margaryna 80%

Zwykła