- Strona główna
- Baza wiedzy
- Artykuły i porady
- Szkolenia rzemieślnicze Akademii Mistrza – zgłoszenia na wiosenne warsztaty
Szkolenia rzemieślnicze Akademii Mistrza – zgłoszenia na wiosenne warsztaty
Już w marcu rusza wiosenna edycja cieszących się ogromną popularnością szkoleń rzemieślniczych Akademii Mistrza. W programie cztery warsztaty, a liczba miejsc na każde z nich ograniczona – tylko 8 osób. Dlatego nie warto zwlekać, tylko jak najszybciej zarezerwować miejsce na wybranych szkoleniach.
Polscy cukiernicy doskonale wiedzą, że rynek jest bardzo dynamiczny i nawet od najlepszych rzemieślników wymaga stałego dokształcania się, poznawania nowych technik, produktów, sposobów łączenia tradycji z pojawiającymi się w danym momencie trendami. Wiedzą to także nasi trenerzy z Akademii Mistrza i co najważniejsze potrafią odpowiadać na te potrzeby rynku. Tworzą unikatowe, bardzo wartościowe, praktyczne warsztaty, których ogromną wartością jest dopasowanie programu zajęć zarówno do oczekiwań konsumentów, jak i do technicznych możliwości codziennej pracy w zakładach. Dzięki temu uczestnicy mogą natychmiast wykorzystać zdobytą podczas warsztatów wiedzę w swoich cukiernicach – opowiada Jacek Zięba z ZT Kruszwica, koordynator szkoleń rzemieślniczych Akademii Mistrza.
Gwarancją najwyższej jakości szkoleń są sami trenerzy. Trzy z czterech warsztatów poprowadzi prawdziwa sława polskiego cukiernictwa Mieczysław Chojnowski – zdobywca tytułu Mistrza Świata w Cukiernictwie.
Z kolei mistrzyni cukiernictwa Iga Sarzyńska, niekwestionowany autorytet w dziedzinie florystyki cukierniczej, autorka wielu książek i publikacji na ten temat, zapozna uczestników z technikami tworzenia słodkich kwiatów.
Terminarz szkoleń
9 – 11. 03 – torty deserowe – Mieczysław Chojnowski
18 – 20.05 – monoporcje – ciasta bankietowe – Mieczysław Chojnowski
8 – 10.06 – monoporcje – ciasta bankietowe – Mieczysław Chojnowski
11 – 13. 05 – czekolada – Mieczysław Chojnowski
15 – 17. 06 – florystyka – Iga Sarzyńska
Wszystkie szkolenia odbędą się w Wolsztynie, według tego samego planu.
Poniedziałek godz. 19 – zapoznawcza kolacja
Wtorek – szkolenie.
Środa – szkolenie – zakończenie po wręczeniu dyplomów i obiedzie, około godz. 15.
Poza wartościowymi, praktycznymi szkoleniami, Akademia Mistrza zapewnia uczestnikom noclegi i pełne wyżywienie.
Po stronie uczestników pozostaje dojazd na miejsce warsztatów: Wolsztyn, Zielona Prowansja, ul. Wodna 1.
Pełny koszt szkolenia to 1100 zł (płatne na konto przed rozpoczęciem szkolenia) lub 10 000 punktów w programie lojalnościowym Kruszwicy Mistrzowskie Nagrody.
Dodatkowych informacji na temat szkolenia udziela koordynator projektu Jacek Zięba – [email protected].
Zobacz również
Zapisz się do newslettera
Dołącz do najlepiej poinformowanych w branży