Trendbook by Akademia Mistrza - Rzemiosło Cukiernicze 2022
Cukiernictwo w 2022 roku niewątpliwie będzie ewoluowało, ale w którym kierunku? Dowiesz się tego, czytając Trendbook by Akademia Mistrza – Rzemiosło Cukiernicze 2022.
Wraz z naszymi ekspertami stworzyliśmy słodki przewodnik, w którym przybliżamy najnowsze trendy w cukiernictwie i piekarnictwie. Znajdziesz w nim mnóstwo cennych wskazówek dotyczących dekoracji, doboru kolorów oraz form deserów. Dowiesz się, jak wychodzić naprzeciw trendom społecznym oraz jak sprostać oczekiwaniom coraz bardziej świadomego konsumenta. Cukierniczy Trendbook Akademii Mistrza to pigułka najnowszych trendów, które musisz znać!
Torty geometryczne, jadalny tiul, elegancki minimalizm, ciasto parzone w nowej odsłonie, ewolucja tradycyjnych wypieków, żywność funkcjonalna, alternatywne mąki, warzywa na deser, wegańskie wyzwania, ekoopakowania – to tylko część tematów, które porusza nasz
cukierniczy trendbook.
Do współpracy zaprosiliśmy wybitnych ekspertów w dziedzinie cukiernictwa i piekarnictwa. Wiedzą i doświadczeniem podzielili się: Mieczysław Chojnowski, Paweł Małecki, Iga Sarzyńska, Maciej Rosiński, Jola Słoma, Mirek Trymbulak, Maciej Pisarek, Wiesław Kucia oraz Magda Kubiś.
Jeśli chcesz otrzymać Cukierniczy Trendbook by Akademia Mistrza 2022, zapisz się do newslettera. Życzymy miłej lektury i wielu sukcesów!
Sprawdź również
Zapisz się do newslettera
Dołącz do najlepiej poinformowanych w branży