Trendbook by Akademia Mistrza - Rzemiosło Cukiernicze 2023
Rok 2023 to wyzwanie dla wielu. Trwa kryzys ekonomiczny, który zmusza klientów do zmiany zachowań, a branżę do zmiany strategii. Jednak wierzymy, że można go przetrwać, dlatego w naszym Trendbooku znajdziesz zarówno odpowiedzi, które pomogą Ci zoptymalizować produkcję i nie oszczędzać na jakości, jak i mnóstwo inspiracji! Opowiemy o zmianach nawyków żywieniowych konsumentów i kolorze Pantone. Nie zabraknie też kilku słów o słodkim powrocie do natury i darów ziemi.
Czerp wiedzę od najlepszych! Kto współtworzy Trendbook by Akademia Mistrza – Rzemiosło Cukiernicze 2023?
Specjalistami, którzy chętnie podzielili się swoją wiedzą, doświadczeniem i pomysłami w tegorocznym Trendbooku byli: Mieczysław Chojnowski, Paweł Małecki, Iga Sarzyńska, Przemysław Kuczora, Jola Słoma & Mirek Trymbulak, Maciej Pisarek, Wiesław Kucia i Magda Kubiś.
Cieszymy się, że z nami jesteś!
I dlatego w Twoje ręce oddajemy kolejne już wydanie Trendbooka Akademii Mistrza, stworzonego we współpracy z najlepszymi ekspertami z branży cukierniczej i piekarskiej w Polsce.
Jeśli chcesz go otrzymać, już teraz zapisz się do newslettera i daj się słodko zainspirować!
Życzymy miłej lektury i wielu sukcesów!
Sprawdź również
Zapisz się do newslettera
Dołącz do najlepiej poinformowanych w branży