Eksperci

Mieczysław Chojnowski

Uznany trener młodych cukierników startujących w konkursach ogólnopolskich i międzynarodowych.

Jakub Emanuel Malec

Od lat związany z grupą hotelową Accor i Orbis, były szef kuchni hoteli Mercure Grand, Novotel Warszawa Centrum, pracował we Francji, Hiszpanii i Argentynie.

Adriana Głuchowska

Trener z wieloletnim doświadczeniem, współpracujący z najlepszymi ośrodkami szkoleniowymi w Polsce.

Jacek Zięba

Technolog Żywności z długoletnim doświadczeniem, który specjalizuje się w szkoleniu młodych cukierników.

Sylwia Onacik-Gür

Naukowiec – Technolog żywności specjalizująca się w tłuszczach piekarskich i piekarstwie.

Wiesław Kucia

Pasjonat piekarstwa artystycznego. Założyciel Szkoły Artystycznej Wiesław Kucia.

Jola Słoma & Mirek Trymbulak

Pasjonaci bezglutenowej kuchni wegańskiej i naturalnych składników oraz właściciele Atelier Smaku.

Piotr Rogowski

Menedżer zewnętrzny, trener i doradca z kilkunastoletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej.

Iga Sarzyńska

Inicjatorka i główna projektantka Pracowni Artystycznej Sarzyńscy w Kazimierzu Dolnym.