Eksperci

Dariusz Dyoniziak

Trener Akademii Mistrza, trener, konsultant, coach. Asesor wewnętrzny w procesach rekrutacji.

Marta Truskolawska-Plichcińska

Pierwsze kroki na cukierniczej ścieżce stawiała pod okiem swojego ojca. Dziś, w rodzinnej cukierni, odpowiada za wprowadzanie nowych wyrobów i dział dekoracji.

Michał Kumur

Mistrz Świata Młodych Cukierników na Tajwanie w 2014 r. Na co dzień pracuje w gdańskiej Piekarnio-Cukierni „Szydłowski”.

Jarosław Ropiejko

Od wielu lat szkoli branżę piekarsko-cukierniczą z umiejętności biznesowych i zarządczych oraz prowadzi warsztaty dialogu w firmach rodzinnych.

Thierry Ayel

Promotor francuskiej kultury kulinarnej. Wieloletni juror konkursów kulinarnych oraz cukierniczych.

Ewa Drzewicka

Specjalistka dekoracji tortów w stylu angielskim. Autorka tekstów i tutoriali w prasie cukierniczej.