Frytury

Filtry

    Premium

    Maestro Gold

    Maestro Gold

    Frytura płynna nowej generacji gwarantująca długi czas smażenia i wysoką efektywność, dzięki czemu pomaga obniżyć koszty przygotowania smażonych wyrobów.
    Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, NP NP, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne

    Premium

    Maestro Sol

    Maestro Sol

    Frytura płynna do smażenia: pączków, faworków, donutów i innych wyrobów cukierniczych. Gwarantuje wysoką efektywność kosztową i komfort pracy.
    Mass Balance Mass Balance
    Pan Max

    Pan Max

    Frytura płynna do głębokiego smażenia słodkich i wytrawnych wyrobów cukierniczych, m.in. pączków, donutów, faworków i gniazdek.
    Qualito Fry

    Qualito Fry

    100% roślinna, płynna frytura do smażenia potraw słodkich i wytrawnych. Niezawodny produkt dla profesjonalnych cukierni i piekarni.
    Qualito Opti

    Qualito Opti

    Frytura płynna do głębokiego smażenia wyrobów cukierniczych, skomponowana z oleju słonecznikowego wysokooleinowego, słonecznikowego i rzepakowego.
    Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, Brak oleju palmowego Brak oleju palmowego
    Qualito Plus

    Qualito Plus

    Frytura półpłynna przeznaczona do głębokiego smażenia pączków, faworków i gniazdek. Stworzona na bazie oleju rzepakowego i palmy.
    Qualito Sun

    Qualito Sun

    Frytura płynna przeznaczona do głębokiego smażenia wyrobów cukierniczych, oparta o oleje rzepakowy i słonecznikowy, bez tłuszczów tropikalnych.
    Brak oleju palmowego Brak oleju palmowego
    Tytan

    Tytan

    Frytura stała do głębokiego smażenia słodkich i wytrawnych wyrobów cukierniczych, m.in. pączków, faworków, gniazdek.