Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki

Frytury

Frytury

Premium
Maestro Gold
Maestro GoldFrytura płynna nowej generacji gwarantująca długi czas smażenia i wysoką efektywność, dzięki czemu pomaga obniżyć koszty przygotowania smażonych wyrobów.
  • Bez tłuszczów utwardzonych
  • NP
  • Wsparcie kompetencyjne
Premium
Maestro Sol
Maestro SolFrytura płynna do smażenia: pączków, faworków, donutów i innych wyrobów cukierniczych. Gwarantuje wysoką efektywność kosztową i komfort pracy.
  • Mass Balance
Qualito Opti
Qualito OptiFrytura płynna do głębokiego smażenia wyrobów cukierniczych, skomponowana z oleju słonecznikowego wysokooleinowego, słonecznikowego i rzepakowego.
  • Bez tłuszczów utwardzonych
  • Brak oleju palmowego
Qualito Sun
Qualito SunFrytura płynna przeznaczona do głębokiego smażenia wyrobów cukierniczych, oparta o oleje rzepakowy i słonecznikowy, bez tłuszczów tropikalnych.
  • Brak oleju palmowego
Qualito Plus
Qualito PlusFrytura półpłynna przeznaczona do głębokiego smażenia pączków, faworków i gniazdek. Stworzona na bazie oleju rzepakowego i palmy.
    Qualito Fry
    Qualito Fry100% roślinna, płynna frytura do smażenia potraw słodkich i wytrawnych. Niezawodny produkt dla profesjonalnych cukierni i piekarni.
      Tytan
      TytanFrytura stała do głębokiego smażenia słodkich i wytrawnych wyrobów cukierniczych, m.in. pączków, faworków, gniazdek.
        Pan Max
        Pan MaxFrytura płynna do głębokiego smażenia słodkich i wytrawnych wyrobów cukierniczych, m.in. pączków, donutów, faworków i gniazdek.