Frytury

Filtry

Premium

Maestro Sol

Maestro Sol

Frytura płynna do smażenia: pączków, faworków, donutów i innych wyrobów cukierniczych. Gwarantuje wysoką efektywność kosztową i komfort pracy.
Mass Balance Mass Balance
Qualito Opti

Qualito Opti

Frytura płynna do głębokiego smażenia wyrobów cukierniczych, skomponowana z oleju słonecznikowego wysokooleinowego, słonecznikowego i rzepakowego.
Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, Brak oleju palmowego Brak oleju palmowego
Qualito Sun

Qualito Sun

Frytura płynna przeznaczona do głębokiego smażenia wyrobów cukierniczych, oparta o oleje rzepakowy i słonecznikowy, bez tłuszczów tropikalnych.
Brak oleju palmowego Brak oleju palmowego
Tytan

Tytan

Frytura stała do głębokiego smażenia słodkich i wytrawnych wyrobów cukierniczych, m.in. pączków, faworków, gniazdek.