Pan Max

Zastosowanie frytury Pan MAX:

Frytura płynna na bazie oleju rzepakowego do głębokiego smażenia słodkich i wytrawnych wyrobów cukierniczych, m.in. pączków, donutów, faworków i gniazdek.

Cechy produktu

  • Wysoka stabilność.

  • Wysoki punkt dymienia – powyżej 230°C.

  • Wygoda filtrowania.

  • Płynna forma nawet przy przechowywaniu w warunkach chłodniczych.

Należy przechowywać w suchym i chłodnym pomieszczeniu.

Pan Max

Szczegóły

Konsystencja

Płynna

Typ opakowania

Butelka

Waga/Pojemność (kg/L)

5 l

Przeznaczenie

Do głębokiego smażenia

Źródło surowców

Rzepak

Segment

Ekonomia

Okres przydatności

12 miesięcy

Temp. dymienia

>230°C

Pokrewne produkty:

Qualito Opti

Qualito Opti

Qualito Sun

Qualito Sun

Maestro Sol

Maestro Sol

Qualito Plus

Qualito Plus