Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki

Qualito Fry

Zastosowanie frytury Qualito Fry:

Płynna frytura skomponowana na bazie dwóch bardzo stabilnych tłuszczów: frakcji oleju palmowego oraz oleju rzepakowego. To połączenie wysokiej funkcjonalności frytury z korzystnymi wartościami żywieniowymi. Sprawdzony wybór do głębokiego smażenia pączków, faworków, gniazdek i innych cukierniczych wyrobów.

Skontaktuj się z nami

Cechy produktu

  • Wysoki punkt dymienia – powyżej 220°C.

  • Neutralny smak i zapach frytury.

  • Poręczne opakowanie.

  • Wysoka stabilność frytury gwarantująca wydłużony czas użytkowania.

Należy przechowywać w suchym i chłodnym pomieszczeniu.

Qualito Fry

Szczegóły

  • KonsystencjaPółpłynna

  • Typ opakowaniaButelka

  • Waga/Pojemność (kg/L)5 l

  • PrzeznaczenieDo głębokiego smażenia

  • Źródło surowcówRzepak, Palma

  • SegmentStandard

  • Okres przydatności10 miesięcy

  • Temp. dymienia>220°C

Pokrewne produkty:


Interesują Cię nasze produkty?

Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą

* - pole wymagane

Przyjmuję do wiadomości, że: