Cechy produktu
Wysoki punkt dymienia – powyżej 220°C.
Neutralny smak i zapach frytury.
Poręczne opakowanie.
Wysoka stabilność frytury gwarantująca wydłużony czas użytkowania.
Należy przechowywać w suchym i chłodnym pomieszczeniu.
Strona główna Produkty
Frytury
Qualito Fry
Płynna frytura skomponowana na bazie dwóch bardzo stabilnych tłuszczów: frakcji oleju palmowego oraz oleju rzepakowego. To połączenie wysokiej funkcjonalności frytury z korzystnymi wartościami żywieniowymi. Sprawdzony wybór do głębokiego smażenia pączków, faworków, gniazdek i innych cukierniczych wyrobów.
Wysoki punkt dymienia – powyżej 220°C.
Neutralny smak i zapach frytury.
Poręczne opakowanie.
Wysoka stabilność frytury gwarantująca wydłużony czas użytkowania.
Należy przechowywać w suchym i chłodnym pomieszczeniu.
Konsystencja
Typ opakowania
Waga/Pojemność (kg/L)
Przeznaczenie
Źródło surowców
Segment
Okres przydatności
Temp. dymienia