Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki

Qualito Plus

Zastosowanie frytury Qualito Plus:

Dzięki wyjątkowej kompozycji składników frytura ta ma podwyższoną odporność na zmiany zachodzące pod wpływem temperatury i odznacza się wysokim punktem dymienia, co zwiększa komfort jej użytkowania.

Półpłynna konsystencja jest wygodnym rozwiązaniem, ułatwiającym jej przelewanie. Sprawdzony produkt do głębokiego smażenia pączków, faworków, gniazdek i innych wyrobów cukierniczych.

Skontaktuj się z nami

Cechy produktu

  • Wysoki punkt dymienia – powyżej 220°C.

  • Wysoka stabilność dzięki odpowiedniej mieszance tłuszczów roślinnych.

  • Neutralny smak i zapach.

Należy przechowywać w suchym i chłodnym pomieszczeniu.

Qualito Plus

Szczegóły

  • KonsystencjaPółpłynna

  • Typ opakowaniaWiadro

  • Waga/Pojemność (kg/L)10 l, 20 l

  • PrzeznaczenieDo głębokiego smażenia

  • Źródło surowcówRzepak, Palma

  • SegmentStandard

  • Okres przydatności12 miesięcy

  • Temp. dymienia>220°C

Pokrewne produkty:


Interesują Cię nasze produkty?

Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą

* - pole wymagane

Przyjmuję do wiadomości, że: