Cechy produktu
Wysoki punkt dymienia – powyżej 220°C.
Wysoka stabilność dzięki odpowiedniej mieszance tłuszczów roślinnych.
Neutralny smak i zapach.
Należy przechowywać w suchym i chłodnym pomieszczeniu.
Strona główna Produkty
Frytury
Qualito Plus
Dzięki wyjątkowej kompozycji składników frytura ta ma podwyższoną odporność na zmiany zachodzące pod wpływem temperatury i odznacza się wysokim punktem dymienia, co zwiększa komfort jej użytkowania.
Półpłynna konsystencja jest wygodnym rozwiązaniem, ułatwiającym jej przelewanie. Sprawdzony produkt do głębokiego smażenia pączków, faworków, gniazdek i innych wyrobów cukierniczych.
Wysoki punkt dymienia – powyżej 220°C.
Wysoka stabilność dzięki odpowiedniej mieszance tłuszczów roślinnych.
Neutralny smak i zapach.
Należy przechowywać w suchym i chłodnym pomieszczeniu.
Konsystencja
Typ opakowania
Waga/Pojemność (kg/L)
Przeznaczenie
Źródło surowców
Segment
Okres przydatności
Temp. dymienia