Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki

Qualito Opti

Zastosowanie frytury Qualito Opti:

Skomponowana z 3 olejów roślinnych: słonecznikowego wysokooleinowego, słonecznikowego i rzepakowego. Przeznaczona do głębokiego smażenia pączków, faworków, gniazdek, donutów, churrosów i innych wyrobów cukierniczych.

Skontaktuj się z nami

Cechy produktu

  • Punkt dymienia powyżej 220°C.

  • Obojętny smak i zapach frytury wydobywa naturalny charakter i aromat smażonych potraw.

  • Płynna forma przyspiesza pracę i ułatwia dozowanie.

  • Wygoda filtrowania w niskich temperaturach.

  • Nie zawiera tłuszczów palmowych, utwardzonych i alergenów.

Należy przechowywać w suchym i chłodnym pomieszczeniu.

  • Bez tłuszczów utwardzonych

    Bez tłuszczów utwardzonych
  • Brak oleju palmowego

    Brak oleju palmowego
Qualito Opti

Szczegóły

  • KonsystencjaPłynna

  • Typ opakowaniaBag in box

  • Waga/Pojemność (kg/L)10 l

  • PrzeznaczenieDo głębokiego smażenia

  • Źródło surowcówSłonecznik, Rzepak

  • SegmentStandard

  • Okres przydatności8 miesięcy

  • Temp. dymienia>220°C

Pokrewne produkty:


Interesują Cię nasze produkty?

Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą

* - pole wymagane

Przyjmuję do wiadomości, że: