Frytury

Filtry

Premium

Maestro Gold

Maestro Gold

Frytura płynna nowej generacji gwarantująca długi czas smażenia i wysoką efektywność, dzięki czemu pomaga obniżyć koszty przygotowania smażonych wyrobów.
Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, NP NP, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne

Premium

Maestro Sol

Maestro Sol

Frytura płynna do smażenia: pączków, faworków, donutów i innych wyrobów cukierniczych. Gwarantuje wysoką efektywność kosztową i komfort pracy.
Mass Balance Mass Balance
Pan Max

Pan Max

Frytura płynna do głębokiego smażenia słodkich i wytrawnych wyrobów cukierniczych, m.in. pączków, donutów, faworków i gniazdek.
Qualito Fry

Qualito Fry

100% roślinna, płynna frytura do smażenia potraw słodkich i wytrawnych. Niezawodny produkt dla profesjonalnych cukierni i piekarni.
Qualito Opti

Qualito Opti

Frytura płynna do głębokiego smażenia wyrobów cukierniczych, skomponowana z oleju słonecznikowego wysokooleinowego, słonecznikowego i rzepakowego.
Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, Brak oleju palmowego Brak oleju palmowego
Qualito Plus

Qualito Plus

Frytura półpłynna przeznaczona do głębokiego smażenia pączków, faworków i gniazdek. Stworzona na bazie oleju rzepakowego i palmy.
Qualito Sun

Qualito Sun

Frytura płynna przeznaczona do głębokiego smażenia wyrobów cukierniczych, oparta o oleje rzepakowy i słonecznikowy, bez tłuszczów tropikalnych.
Brak oleju palmowego Brak oleju palmowego
Tytan

Tytan

Frytura stała do głębokiego smażenia słodkich i wytrawnych wyrobów cukierniczych, m.in. pączków, faworków, gniazdek.