Margaryny

Filtry
    Cukiernicza 80%

    Cukiernicza 80%

    Pełnotłusta margaryna w nalewie, rekomendowana do różnorodnych zastosowań piekarniczo-cukierniczych.
    80% tłuszczu 80% tłuszczu

    Premium

    Maestra Cukiernicza MB

    Maestra Cukiernicza MB

    Margaryna o wyjątkowym aromacie, nadającym gotowym wypiekom pożądany smak i zapach. Posiada cechy margaryny do wypieków, jak i do kremów.
    80% tłuszczu 80% tłuszczu, Dobro z roślin Dobro z roślin, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne

    Premium

    Maestra Cukiernicza NH MB

    Maestra Cukiernicza NH MB

    Margaryna do wypieku ciast i ciasteczek oraz produkcji kremów. Wzbogacona o lecytynę i beta-karoten. Bez zawartości tłuszczów utwardzonych.
    80% tłuszczu 80% tłuszczu, Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, Dobro z roślin Dobro z roślin, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne

    Premium

    Maestra Delicate Puff Pastry MB

    Maestra Delicate Puff Pastry MB

    Margaryna o delikatnym maślanym smaku i aromacie do wypieku ciast francuskich i półfrancuskich. Zapewnia doskonały efekt listkowania ciasta.
    80% tłuszczu 80% tłuszczu, Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne, Zawiera masło Zawiera masło

    Premium

    Maestra Intenso Puff Pastry MB

    Maestra Intenso Puff Pastry MB

    Margaryna o intensywnym maślanym smaku i aromacie do wypieków z ciasta francuskiego i półfrancuskiego. Zapewnia doskonały efekt listkowania ciasta.
    80% tłuszczu 80% tłuszczu, Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne, Zawiera masło Zawiera masło

    Premium

    Maestra Kremowa NH MB

    Maestra Kremowa NH MB

    Margaryna do przygotowywania puszystych i stabilnych w swej konsystencji kremów, nadzień, deserów i mas cukierniczych. Bez tłuszczów utwardzonych.
    80% tłuszczu 80% tłuszczu, Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, Dobro z roślin Dobro z roślin, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne

    Premium

    Maestra Kremowa White MB

    Maestra Kremowa White MB

    Margaryna idealna do białych mas kremowych, jak i do dowolnej interpretacji – nie zaburza koloru i zapachu finalnego wyrobu.
    80% tłuszczu 80% tłuszczu, Dobro z roślin Dobro z roślin, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne

    Premium

    Maestra Puff Pastry MB

    Zapewnia odpowiednie listkowanie ciast francuskich i półfrancuskich. Nie zawiera konserwantów ani sztucznych aromatów.
    80% tłuszczu 80% tłuszczu, Dobro z roślin Dobro z roślin, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne

    Premium

    Maestra Puff Pastry NH MB

    Maestra Puff Pastry NH MB

    Zapewnia odpowiednie listkowanie ciast francuskich i półfrancuskich. Bez tłuszczów utwardzonych, konserwantów i sztucznych aromatów.
    80% tłuszczu 80% tłuszczu, Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, Dobro z roślin Dobro z roślin, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne
    Milama do ciast i ciasteczek 80%

    Milama do ciast i ciasteczek 80%

    Uniwersalna margaryna do produkcji wyrobów ciastkarskich i piekarskich, szczególnie wyrobów biszkoptowo-tłuszczowych, ciast pienionych i kruchych.
    80% tłuszczu 80% tłuszczu
    Milama do ciast kruchych 80%

    Milama do ciast kruchych 80%

    Margaryna przeznaczona do wyrobów ciastkarskich i piekarskich, szczególnie do wypieku ciast kruchych.
    80% tłuszczu 80% tłuszczu
    Nova

    Nova

    Pełnotłusta margaryna w nalewie, rekomendowana do różnorodnych zastosowań piekarniczo-cukierniczych.
    80% tłuszczu 80% tłuszczu
    Qualita 70%

    Qualita 70%

    Uniwersalna margaryna o obniżonej zawartości tłuszczu, przeznaczona zarówno do produkcji wyrobów ciastkarskich, jak i piekarskich.
    70% tłuszczu 70% tłuszczu
    Qualita 80%

    Qualita 80%

    Pełnotłusta margaryna przeznaczona do produkcji wyrobów ciastkarskich i piekarskich, a także do kremów, nadzień i mas cukierniczych.
    80% tłuszczu 80% tłuszczu
    Qualita NP

    Qualita NP

    Margaryna przeznaczona do produkcji wyrobów ciastkarskich i piekarniczych: ciast, ciasteczek, ciast kruchych i wyrobów pół-cukierniczych.
    80% tłuszczu 80% tłuszczu, NP NP, Olej rzepakowy Olej rzepakowy
    Qualita Płynna 70%

    Qualita Płynna 70%

    Margaryna o płynnej konsystencji, pozwalająca na bezpośrednie zastosowanie i skrócenie czasu przygotowania wyrobów ciastkarskich i piekarskich.
    70% tłuszczu 70% tłuszczu, NP NP, Olej rzepakowy Olej rzepakowy