Cukiernicza 80%

Zastosowanie margaryny Cukiernicza 80%:

Pełnotłusta (80%) margaryna cukiernicza przeznaczona do wyrobów ciastkarskich i piekarskich. Idealnie łączy się z pozostałymi składnikami.

Cechy produktu

  • Uniwersalna margaryna w nalewie.

  • Łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami.

  • Właściwa struktura wyrobów ciastkarsko-piekarskich.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C

80% tłuszczu 80% tłuszczu
Cukiernicza 80%

Szczegóły

Konsystencja

Stała

Zawartość tłuszczu

80%

Typ opakowania

Karton

Waga/Pojemność (kg/L)

10 kg

Przeznaczenie

Do wypieków

Sugerowana temp. obróbki

20-22°C

Segment

Ekonomia

Okres przydatności

150 dni

Pokrewne produkty: