Maestra Cukiernicza MB
Zastosowanie margaryny Maestra Cukiernicza MB:
Margaryna posiadając wyjątkowy aromat, nadaje gotowym wypiekom pożądany smak i zapach. Doskonale łączy się z masłem i innymi dodatkami, zwiększając objętość wypieków.
Cechy produktu
Bez konserwantów i sztucznych aromatów.
Bardzo łatwe łączenie z masłem i innymi dodatkami.
Doskonałe właściwości napowietrzania (tablerowania).
Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.
Wyjątkowe właściwości smakowo-zapachowe gotowego produktu.
Doskonała do kremów i wypieków szerokiej gamy ciast.
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C
Mass Balance
Dobro z roślin
Wsparcie kompetencyjne
80% tłuszczu
Szczegóły
KonsystencjaStała
Zawartość tłuszczu80%
Typ opakowaniaKarton
Waga/Pojemność (kg/L)10 kg (2 x 5 kg)
PrzeznaczenieDo wypieków
Sugerowana temp. obróbki20-22°C
SegmentPremium
Okres przydatności150 dni