Maestra Cukiernicza MB

Zastosowanie margaryny Maestra Cukiernicza MB:

Margaryna posiadając wyjątkowy aromat, nadaje gotowym wypiekom pożądany smak i zapach. Doskonale łączy się z masłem i innymi dodatkami, zwiększając objętość wypieków.

Cechy produktu

  • Bez konserwantów i sztucznych aromatów.

  • Bardzo łatwe łączenie z masłem i innymi dodatkami.

  • Doskonałe właściwości napowietrzania (tablerowania).

  • Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.

  • Wyjątkowe właściwości smakowo-zapachowe gotowego produktu.

  • Doskonała do kremów i wypieków szerokiej gamy ciast.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C

80% tłuszczu 80% tłuszczu, Dobro z roślin Dobro z roślin, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne
Maestra Cukiernicza MB

Szczegóły

Konsystencja

Stała

Zawartość tłuszczu

80%

Typ opakowania

Karton

Waga/Pojemność (kg/L)

10 kg (2 x 5 kg)

Przeznaczenie

Do wypieków

Sugerowana temp. obróbki

20-22°C

Segment

Premium

Okres przydatności

150 dni

Pokrewne produkty: