Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki
Premium

Maestra Cukiernicza MB

Zastosowanie margaryny Maestra Cukiernicza MB:

Margaryna posiadając wyjątkowy aromat, nadaje gotowym wypiekom pożądany smak i zapach. Doskonale łączy się z masłem i innymi dodatkami, zwiększając objętość wypieków.

Skontaktuj się z nami

Cechy produktu

  • Bez konserwantów i sztucznych aromatów.

  • Bardzo łatwe łączenie z masłem i innymi dodatkami.

  • Doskonałe właściwości napowietrzania (tablerowania).

  • Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.

  • Wyjątkowe właściwości smakowo-zapachowe gotowego produktu.

  • Doskonała do kremów i wypieków szerokiej gamy ciast.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C

  • Mass Balance

    Mass Balance
  • Dobro z roślin

    Dobro z roślin
  • Wsparcie kompetencyjne

    Wsparcie kompetencyjne
  • 80% tłuszczu

    80% tłuszczu
Maestra Cukiernicza MB

Szczegóły

  • KonsystencjaStała

  • Zawartość tłuszczu80%

  • Typ opakowaniaKarton

  • Waga/Pojemność (kg/L)10 kg (2 x 5 kg)

  • PrzeznaczenieDo wypieków

  • Sugerowana temp. obróbki20-22°C

  • SegmentPremium

  • Okres przydatności150 dni

Przepisy z margaryną:


Pokrewne produkty:


Interesują Cię nasze produkty?

Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą

* - pole wymagane

Przyjmuję do wiadomości, że: