Maestra Cukiernicza NH MB
Zastosowanie margaryny Maestra Cukiernicza NH MB:
Margaryna do wypieku ciast i ciasteczek oraz produkcji kremów. Wzbogacona o lecytynę i beta-karoten, bez zawartości tłuszczów utwardzonych, unikanych przez świadomie odżywiających się konsumentów.
Zwiększa objętość wypieków i nadaje im delikatną strukturę. Dobrze się ubija .
Cechy produktu
NH - bez tłuszczów utwardzonych.
Bez konserwantów i sztucznych aromatów.
Tłuszcz palmowy z certyfikowanych plantacji Mass Balance.
Doskonałe właściwości napowietrzania (tablerowania).
Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.
Wyjątkowe właściwości smakowo-zapachowe gotowego produktu.
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C
Mass Balance
Bez tłuszczów utwardzonych
Dobro z roślin
Wsparcie kompetencyjne
80% tłuszczu
Szczegóły
KonsystencjaStała
Zawartość tłuszczu80%
Typ opakowaniaKarton
Waga/Pojemność (kg/L)10 kg
PrzeznaczenieDo wypieków
Sugerowana temp. obróbki20-22°C
SegmentPremium
Okres przydatności150 dni