Maestra Cukiernicza NH MB

Zastosowanie margaryny Maestra Cukiernicza NH MB:

Margaryna do wypieku ciast i ciasteczek oraz produkcji kremów. Wzbogacona o lecytynę i beta-karoten, bez zawartości tłuszczów utwardzonych, unikanych przez świadomie odżywiających się konsumentów.

Zwiększa objętość wypieków i nadaje im delikatną strukturę. Dobrze się ubija.

Cechy produktu

  • NH – bez tłuszczów utwardzonych.

  • Bez konserwantów i sztucznych aromatów.

  • Tłuszcz palmowy z certyfikowanych plantacji Mass Balance.

  • Doskonałe właściwości napowietrzania (tablerowania).

  • Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.

  • Wyjątkowe właściwości smakowo-zapachowe gotowego produktu.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C

80% tłuszczu 80% tłuszczu, Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, Dobro z roślin Dobro z roślin, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne
Maestra Cukiernicza NH MB

Szczegóły

Konsystencja

Stała

Zawartość tłuszczu

80%

Typ opakowania

Karton

Waga/Pojemność (kg/L)

10 kg

Przeznaczenie

Do wypieków

Sugerowana temp. obróbki

20-22°C

Segment

Premium

Okres przydatności

150 dni

Pokrewne produkty:

Zwykła margaryna 80%

Zwykła

Maestra Puff Pastry NH MB

Maestra Puff Pastry NH MB

Maestra Puff Pastry MB

Selecta MB

Selecta MB