Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki
Premium

Maestra Delicate Puff Pastry MB

Zastosowanie margaryny Maestra Delicate Puff Pastry MB:

Przeznaczona do produkcji ciast listkujących – francuskich i półfrancuskich. Zawiera skoncentrowane masło (5%). Łączy w sobie cechy użytkowe margaryny do ciast listkujących z aromatem i smakiem masła, pożądanym przez konsumentów.

Skontaktuj się z nami

Cechy produktu

  • Maślany smak i zapach wypieków.

  • Prawidłowe wałkowanie oraz zawijanie bez załamań i pękania warstw ciasta.

  • Nie zawiera tłuszczów uwodornionych.

  • Tłuszcz palmowy pochodzi z certyfikowanych plantacji Mass Balance.

  • Bez konserwantów i sztucznych dodatków.

  • Wspaniały efekt listkowania ciasta.

  • Odpowiedni wzrost i kształt ciastek po wypieku.

  • Znakomicie nadaje się do obróbki mechanicznej i ręcznej.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.

  • Mass Balance

    Mass Balance
  • Bez tłuszczów utwardzonych

    Bez tłuszczów utwardzonych
  • Zawiera masło

    Zawiera masło
  • Wsparcie kompetencyjne

    Wsparcie kompetencyjne
  • 80% tłuszczu

    80% tłuszczu
Maestra Delicate Puff Pastry MB

Szczegóły

  • KonsystencjaStała

  • Zawartość tłuszczu80%

  • Typ opakowaniaKarton

  • Waga/Pojemność (kg/L)10 kg (5 x 2 kg)

  • PrzeznaczenieDo ciast listkujących

  • Sugerowana temp. obróbki20-22°C

  • SegmentPremium

  • Okres przydatności150 dni

Przepisy z margaryną:


Pokrewne produkty:


Interesują Cię nasze produkty?

Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą

* - pole wymagane

Przyjmuję do wiadomości, że: