Maestra Kremowa White MB
Zastosowanie margaryny Maestra Kremowa White MB:
Idealna do przygotowywania białych mas kremowych. Dzięki białej barwie i neutralnemu smakowi nie wpływa na aromat i kolor finalnego produktu.
Margaryna odpowiednio napowietrza masę kremową i doskonale łączy się ze wszystkimi jej składnikami.
Cechy produktu
NH - bez tłuszczów utwardzonych.
Bez konserwantów i sztucznych aromatów.
Tłuszcz palmowy pochodzący z certyfikowanych plantacji Mass Balance.
Doskonałe właściwości napowietrzania (tablerowania).
Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.
Wyjątkowe właściwości smakowo-zapachowe gotowego produktu.
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.
Mass Balance
White
Dobro z roślin
Wsparcie kompetencyjne
80% tłuszczu
Szczegóły
KonsystencjaStała
Zawartość tłuszczu80%
Typ opakowaniaKarton
Waga/Pojemność (kg/L)10 kg (2 x 5 kg)
PrzeznaczenieDo kremów
Sugerowana temp. obróbki20-22°C
SegmentPremium
Okres przydatności150 dni