Maestra Kremowa White MB

Zastosowanie margaryny Maestra Kremowa White MB:

Idealna do przygotowywania białych mas kremowych. Dzięki białej barwie i neutralnemu smakowi nie wpływa na aromat i kolor finalnego produktu.

Margaryna odpowiednio napowietrza masę kremową i doskonale łączy się ze wszystkimi jej składnikami.

Cechy produktu

  • NH – bez tłuszczów utwardzonych.

  • Bez konserwantów i sztucznych aromatów.

  • Tłuszcz palmowy pochodzący z certyfikowanych plantacji Mass Balance.

  • Doskonałe właściwości napowietrzania (tablerowania).

  • Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.

  • Wyjątkowe właściwości smakowo-zapachowe gotowego produktu.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.

80% tłuszczu 80% tłuszczu, Dobro z roślin Dobro z roślin, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne
Maestra Kremowa White MB

Szczegóły

Konsystencja

Stała

Zawartość tłuszczu

80%

Typ opakowania

Karton

Waga/Pojemność (kg/L)

10 kg (2 x 5 kg)

Przeznaczenie

Do kremów

Sugerowana temp. obróbki

20-22°C

Segment

Premium

Okres przydatności

150 dni

Pokrewne produkty: