Maestra Puff Pastry MB
Zastosowanie margaryny Maestra Puff Pastry MB:
Margaryna do ciast listkujących - francuskich i pólfrancuskich. Wzbogacona o beta-karoten, który nadaje ciepłą, maślaną barwę. Bez konserwantów i sztucznych aromatów.
Gotowe wypieki wzbogaca naturalnym maślanym zapachem i smakiem. Zapewnia odpowiednie listkowanie.
Cechy produktu
Bez konserwantów i sztucznych aromatów.
Tłuszcz palmowy pochodzi z certyfikowanych plantacji Mass Balance.
Właściwe listkowanie ciasta.
Prawidłowe wałkowanie oraz składanie, bez załamywania i pękania warstw ciasta.
Odpowiedni wzrost i kształt ciastek po wypieku.
Zawiera naturalny maślany aromat.
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.
Mass Balance
Dobro z roślin
Wsparcie kompetencyjne
80% tłuszczu
Szczegóły
KonsystencjaStała
Zawartość tłuszczu80%
Typ opakowaniaKarton
Waga/Pojemność (kg/L)10 kg (5 x 2 kg)
PrzeznaczenieDo ciast listkujących
Sugerowana temp. obróbki18-20°C
SegmentPremium
Okres przydatności150 dni