Maestra Puff Pastry NH MB

Zastosowanie margaryny Maestra Puff Pastry NH MB:

Margaryna do ciast listkujących – francuskich i półfrancuskich. Wzbogacona o beta-karoten, który nadaje wypiekom ciepłą, maślaną barwę. Bez tłuszczów utwardzonych, konserwantów i sztucznych aromatów.

Gotowe wypieki wzbogaca naturalnym maślanym zapachem i smakiem. Zapewnia odpowiednie listkowanie.

Cechy produktu

  • NH – bez tłuszczów utwardzonych.
  • Bez konserwantów i sztucznych aromatów.
  • Tłuszcz palmowy pochodzi z certyfikowanych plantacji Mass Balance.
  • Prawidłowe wałkowanie oraz składanie, bez załamywania i pękania warstw ciasta.
  • Odpowiedni wzrost i kształt ciastek po wypieku.
  • Naturalny maślany aromat.
  • Idealna dla klientów poszukujących twardszych margaryn Puff Pastry.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C

80% tłuszczu 80% tłuszczu, Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, Dobro z roślin Dobro z roślin, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne
Maestra Puff Pastry NH MB

Szczegóły

Konsystencja

Stała

Zawartość tłuszczu

80%

Typ opakowania

Karton

Waga/Pojemność (kg/L)

10 kg

Przeznaczenie

Do ciast listkujących

Sugerowana temp. obróbki

20-22°C

Segment

Premium

Okres przydatności

150 dni

Pokrewne produkty:

Zwykła margaryna 80%

Zwykła

Maestra Puff Pastry MB

Selecta MB

Selecta MB

Nova

Nova