Milama do ciast i ciasteczek 80%
Zastosowanie margaryny Milama do ciast i ciasteczek 80%:
Uniwersalna margaryna przeznaczona do produkcji wyrobów ciastkarskich i piekarskich, szczególnie do wypieku wyrobów biszkoptowo-tłuszczowych, ciast pienionych oraz ciast kruchych i pieczywa pół cukierniczego.
Cechy produktu
Dobre właściwości napowietrzania (tablerowania).
Łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami.
Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C
80% tłuszczu
Szczegóły
KonsystencjaStała
Zawartość tłuszczu80%
Typ opakowaniaKarton
Waga/Pojemność (kg/L)10 kg
PrzeznaczenieDo wypieków
Sugerowana temp. obróbki 20-22°C
SegmentEkonomia
Okres przydatności210 dni