Cechy produktu
Dobre właściwości napowietrzania (tablerowania).
Łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami.
Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C
Strona główna Produkty
Margaryny
Milama do ciast i ciasteczek 80%
Uniwersalna margaryna przeznaczona do produkcji wyrobów ciastkarskich i piekarskich, szczególnie do wypieku wyrobów biszkoptowo-tłuszczowych, ciast pienionych oraz ciast kruchych i pieczywa pół cukierniczego.
Dobre właściwości napowietrzania (tablerowania).
Łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami.
Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C
Konsystencja
Zawartość tłuszczu
Typ opakowania
Waga/Pojemność (kg/L)
Przeznaczenie
Sugerowana temp. obróbki
Segment
Okres przydatności