Milama do ciast i ciasteczek 80%

Zastosowanie margaryny Milama do ciast i ciasteczek 80%:

Uniwersalna margaryna przeznaczona do produkcji wyrobów ciastkarskich i piekarskich, szczególnie do wypieku wyrobów biszkoptowo-tłuszczowych, ciast pienionych oraz ciast kruchych i pieczywa pół cukierniczego.

Cechy produktu

  • Dobre właściwości napowietrzania (tablerowania).

  • Łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami.

  • Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C

80% tłuszczu 80% tłuszczu
Milama do ciast i ciasteczek 80%

Szczegóły

Konsystencja

Stała

Zawartość tłuszczu

80%

Typ opakowania

Karton

Waga/Pojemność (kg/L)

10 kg

Przeznaczenie

Do wypieków

Sugerowana temp. obróbki

20-22°C

Segment

Ekonomia

Okres przydatności

210 dni

Paleta EURO

Pokrewne produkty:

Margaryna z masłem Westfalia Feinste 10%.

WESTFALIA FEINSTE Puff Pastry 10%

Margaryna z masłem Westfalia Feinste 25%.

Westfalia Feinste Puff Pastry 25%

Margaryna z masłem Westfalia Feinste 19%.

Westfalia Feinste Back 19%

Margaryna z masłem Westfalia Feinste 50%.

Westfalia Feinste Back 50%