Milama do ciast kruchych 80%

Zastosowanie margaryny Milama do ciast kruchych 80%:

Margaryna przeznaczona do wyrobów ciastkarskich i piekarskich, szczególnie do wypieku ciast kruchych.

Cechy produktu

  • Łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami.

  • Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C

80% tłuszczu 80% tłuszczu
Milama do ciast kruchych 80%

Szczegóły

Konsystencja

Stała

Zawartość tłuszczu

80%

Typ opakowania

Karton

Waga/Pojemność (kg/L)

10 kg

Przeznaczenie

Do wypieków

Sugerowana temp. obróbki

20-22°C

Segment

Ekonomia

Okres przydatności

150 dni

Pokrewne produkty:

Zwykła margaryna 80%

Zwykła

Maestra Puff Pastry NH MB

Maestra Puff Pastry NH MB

Maestra Puff Pastry MB

Selecta MB

Selecta MB