Margaryny

Filtry

Premium

NEW

Margaryna z masłem Westfalia Feinste 10%.

WESTFALIA FEINSTE Puff Pastry 10%

Mieszanka tłuszczowa w kształcie płyty zawierająca 8% czystego tłuszczu maślanego (odpowiada 10% zawartości masła). Łączy w sobie cechy użytkowe margaryny do ciast listkujących ze smakiem i aromatem masła.
80% tłuszczu 80% tłuszczu, Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, SG SG, Zawiera masło Zawiera masło

Premium

NEW

Margaryna z masłem Westfalia Feinste 25%.

Westfalia Feinste Puff Pastry 25%

Mieszanka tłuszczowa w kształcie płyty zawierająca 20,5% czystego tłuszczu maślanego (odpowiada 25% zawartości masła). Łączy w sobie cechy użytkowe margaryny do ciast listkujących ze smakiem i aromatem masła.
80% tłuszczu 80% tłuszczu, Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, SG SG, Zawiera masło Zawiera masło

Premium

NEW

Margaryna z masłem Westfalia Feinste 19%.

Westfalia Feinste Back 19%

Do produkcji ciast drożdżowych, kruchych oraz delikatnych ciast biszkoptowo-tłuszczowych. Mieszanka tłuszczowa zawierająca 16% czystego tłuszczu maślanego (odpowiada 19% zawartości masła). Łączy w sobie cechy użytkowe margaryny ze smakiem i aromatem masła.
80% tłuszczu 80% tłuszczu, Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, SG SG, Zawiera masło Zawiera masło

Premium

NEW

Margaryna z masłem Westfalia Feinste 50%.

Westfalia Feinste Back 50%

Mieszanka tłuszczowa z 41% zawartością tłuszczu mlecznego (odpowiednik 50% masła). Do wypieku ciast drożdżowych i kruchych, kruszonki, ciast biszkoptowo-tłuszczowych, doskonałe do produkcji kremów. Łączy w sobie cechy użytkowe margaryny ze smakiem i aromatem masła.
80% tłuszczu 80% tłuszczu, Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, SG SG, Zawiera masło Zawiera masło

Premium

Maestra Puff Pastry NH MB

Maestra Puff Pastry NH MB

Zapewnia odpowiednie listkowanie ciast francuskich i półfrancuskich. Bez tłuszczów utwardzonych, konserwantów i sztucznych aromatów.
80% tłuszczu 80% tłuszczu, Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, Dobro z roślin Dobro z roślin, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne

Premium

Maestra Puff Pastry MB

Zapewnia odpowiednie listkowanie ciast francuskich i półfrancuskich. Nie zawiera konserwantów ani sztucznych aromatów.
80% tłuszczu 80% tłuszczu, Dobro z roślin Dobro z roślin, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne

Premium

Maestra Kremowa NH MB

Maestra Kremowa NH MB

Margaryna do przygotowywania puszystych i stabilnych w swej konsystencji kremów, nadzień, deserów i mas cukierniczych. Bez tłuszczów utwardzonych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu, Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, Dobro z roślin Dobro z roślin, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne

Premium

Maestra Kremowa White MB

Maestra Kremowa White MB

Margaryna idealna do białych mas kremowych, jak i do dowolnej interpretacji – nie zaburza koloru i zapachu finalnego wyrobu.
80% tłuszczu 80% tłuszczu, Dobro z roślin Dobro z roślin, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne

Premium

Maestra Intenso Puff Pastry MB

Maestra Intenso Puff Pastry MB

Margaryna o intensywnym maślanym smaku i aromacie do wypieków z ciasta francuskiego i półfrancuskiego. Zapewnia doskonały efekt listkowania ciasta.
80% tłuszczu 80% tłuszczu, Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne, Zawiera masło Zawiera masło

Premium

Maestra Delicate Puff Pastry MB

Maestra Delicate Puff Pastry MB

Margaryna o delikatnym maślanym smaku i aromacie do wypieku ciast francuskich i półfrancuskich. Zapewnia doskonały efekt listkowania ciasta.
80% tłuszczu 80% tłuszczu, Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne, Zawiera masło Zawiera masło