Margaryny

Filtry

Premium

Maestra Cukiernicza MB

Maestra Cukiernicza MB

Margaryna o wyjątkowym aromacie, nadającym gotowym wypiekom pożądany smak i zapach. Posiada cechy margaryny do wypieków, jak i do kremów.
80% tłuszczu 80% tłuszczu, Dobro z roślin Dobro z roślin, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne

Premium

Maestra Cukiernicza NH MB

Maestra Cukiernicza NH MB

Margaryna do wypieku ciast i ciasteczek oraz produkcji kremów. Wzbogacona o lecytynę i beta-karoten. Bez zawartości tłuszczów utwardzonych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu, Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, Dobro z roślin Dobro z roślin, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne
Qualita 80%

Qualita 80%

Pełnotłusta margaryna przeznaczona do produkcji wyrobów ciastkarskich i piekarskich, a także do kremów, nadzień i mas cukierniczych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu
Qualita NP

Qualita NP

Margaryna przeznaczona do produkcji wyrobów ciastkarskich i piekarniczych: ciast, ciasteczek, ciast kruchych i wyrobów pół-cukierniczych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu, NP NP, Olej rzepakowy Olej rzepakowy