Margaryny

Filtry
Cukiernicza 80%

Cukiernicza 80%

Pełnotłusta margaryna w nalewie, rekomendowana do różnorodnych zastosowań piekarniczo-cukierniczych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu

Premium

Maestra Cukiernicza MB

Maestra Cukiernicza MB

Margaryna o wyjątkowym aromacie, nadającym gotowym wypiekom pożądany smak i zapach. Posiada cechy margaryny do wypieków, jak i do kremów.
80% tłuszczu 80% tłuszczu, Dobro z roślin Dobro z roślin, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne

Premium

Maestra Cukiernicza NH MB

Maestra Cukiernicza NH MB

Margaryna do wypieku ciast i ciasteczek oraz produkcji kremów. Wzbogacona o lecytynę i beta-karoten. Bez zawartości tłuszczów utwardzonych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu, Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, Dobro z roślin Dobro z roślin, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne
Milama do ciast kruchych 80%

Milama do ciast kruchych 80%

Margaryna przeznaczona do wyrobów ciastkarskich i piekarskich, szczególnie do wypieku ciast kruchych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu
Nova

Nova

Pełnotłusta margaryna w nalewie, rekomendowana do różnorodnych zastosowań piekarniczo-cukierniczych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu
Qualita 80%

Qualita 80%

Pełnotłusta margaryna przeznaczona do produkcji wyrobów ciastkarskich i piekarskich, a także do kremów, nadzień i mas cukierniczych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu
Qualita NP

Qualita NP

Margaryna przeznaczona do produkcji wyrobów ciastkarskich i piekarniczych: ciast, ciasteczek, ciast kruchych i wyrobów pół-cukierniczych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu, NP NP, Olej rzepakowy Olej rzepakowy
Uniwersalna 80%

Uniwersalna 80%

Pełnotłusta margaryna w nalewie, rekomendowana do różnorodnych zastosowań piekarniczo-cukierniczych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu
Zwykła margaryna 80%

Zwykła

Pełnotłusta margaryna w nalewie, rekomendowana do różnorodnych zastosowań piekarniczo-cukierniczych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu