Cechy produktu
Dobre właściwości napowietrzania (tablerowania).
Łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami.
Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.
Strona główna Produkty
Margaryny
Qualita 70%
Uniwersalna margaryna o obniżonej zawartości tłuszczu (70%) w bloku. Dobrze łączy się z pozostałymi składnikami wyrobów. Nadaje prawidłową strukturę finalnym wypiekom. Przeznaczona do produkcji ciast drożdżowych, chałki, herbatników, słodkich bułek i innych tego typu wyrobów cukierniczych i piekarskich.
Dobre właściwości napowietrzania (tablerowania).
Łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami.
Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.
Konsystencja
Zawartość tłuszczu
Typ opakowania
Waga/Pojemność (kg/L)
Przeznaczenie
Sugerowana temp. obróbki
Segment
Okres przydatności