Qualita 70%
Zastosowanie margaryny Qualita 70%:
Uniwersalna margaryna o obniżonej zawartości tłuszczu (70%) w bloku. Dobrze łączy się z pozostałymi składnikami wyrobów. Nadaje prawidłową strukturę finalnym wypiekom. Przeznaczona do produkcji ciast drożdżowych, chałki, herbatników, słodkich bułek i innych tego typu wyrobów cukierniczych i piekarskich.
Cechy produktu
Dobre właściwości napowietrzania (tablerowania).
Łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami.
Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.
70% tłuszczu
Szczegóły
KonsystencjaStała
Zawartość tłuszczu70%
Typ opakowaniaKarton
Waga/Pojemność (kg/L)10 kg (2 x 5 kg)
PrzeznaczenieDo wypieków
Sugerowana temp. obróbki20-22°C
SegmentStandard
Okres przydatności150 dni