Qualita 70%

Zastosowanie margaryny Qualita 70%:

Uniwersalna margaryna o obniżonej zawartości tłuszczu (70%) w bloku. Dobrze łączy się z pozostałymi składnikami wyrobów. Nadaje prawidłową strukturę finalnym wypiekom. Przeznaczona do produkcji ciast drożdżowych, chałki, herbatników, słodkich bułek i innych tego typu wyrobów cukierniczych i piekarskich.

Cechy produktu

  • Dobre właściwości napowietrzania (tablerowania).

  • Łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami.

  • Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.

70% tłuszczu 70% tłuszczu
Qualita 70%

Szczegóły

Konsystencja

Stała

Zawartość tłuszczu

70%

Typ opakowania

Karton

Waga/Pojemność (kg/L)

10 kg (2 x 5 kg)

Przeznaczenie

Do wypieków

Sugerowana temp. obróbki

20-22°C

Segment

Standard

Okres przydatności

150 dni

Pokrewne produkty:

Zwykła margaryna 80%

Zwykła

Maestra Puff Pastry NH MB

Maestra Puff Pastry NH MB

Maestra Puff Pastry MB

Selecta MB

Selecta MB