Cechy produktu
Dobre właściwości napowietrzania (tablerowania).
Łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami.
Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.
Strona główna Produkty
Margaryny
Qualita 80%
Dobrze napowietrza ciasta zapewniając im objętość, a także odpowiednią strukturę. Ponadto zdecydowanie wspomaga łączenie poszczególnych składników masy. Przeznaczona jest do produkcji różnych wyrobów ciastkarskich i piekarskich, kremów, mas cukierniczych i nadzień.
Dobre właściwości napowietrzania (tablerowania).
Łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami.
Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.
Konsystencja
Zawartość tłuszczu
Typ opakowania
Waga/Pojemność (kg/L)
Przeznaczenie
Sugerowana temp. obróbki
Segment
Okres przydatności