Qualita 80%

Zastosowanie margaryny Qualita 80%:

Dobrze napowietrza ciasta zapewniając im objętość, a także odpowiednią strukturę. Ponadto zdecydowanie wspomaga łączenie poszczególnych składników masy. Przeznaczona jest do produkcji różnych wyrobów ciastkarskich i piekarskich, kremów, mas cukierniczych i nadzień.

Cechy produktu

  • Dobre właściwości napowietrzania (tablerowania).

  • Łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami.

  • Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.

80% tłuszczu 80% tłuszczu
Qualita 80%

Szczegóły

Konsystencja

Stała

Zawartość tłuszczu

80%

Typ opakowania

Karton

Waga/Pojemność (kg/L)

10 kg (2 x 5 kg)

Przeznaczenie

Do wypieków

Sugerowana temp. obróbki

20-22°C

Segment

Standard

Okres przydatności

150 dni

Pokrewne produkty: