Qualita 80%
Zastosowanie margaryny Qualita 80%:
Dobrze napowietrza ciasta zapewniając im objętość, a także odpowiednią strukturę. Ponadto zdecydowanie wspomaga łączenie poszczególnych składników masy. Przeznaczona jest do produkcji różnych wyrobów ciastkarskich i piekarskich, kremów, mas cukierniczych i nadzień.
Cechy produktu
Dobre właściwości napowietrzania (tablerowania).
Łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami.
Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.
80% tłuszczu
Szczegóły
KonsystencjaStała
Zawartość tłuszczu80%
Typ opakowaniaKarton
Waga/Pojemność (kg/L)10 kg (2 x 5 kg)
PrzeznaczenieDo wypieków
Sugerowana temp. obróbki20-22°C
SegmentStandard
Okres przydatności150 dni