Qualita NP
Zastosowanie margaryny Qualita NP:
Pełnotłusta margaryna do wyrobów ciastkarskich i piekarskich, takich jak ciasta, ciasteczka, ciasta kruche, wyroby półcukiernicze i ciasta drożdżowe.
Przygotowana w oparciu o lokalne surowce – najwyższej jakości olej rzepakowy, bez dodatku tłuszczów tropikalnych.
Cechy produktu
Oparta wyłącznie o tłuszcze rzepakowe.
Łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami.
Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.
NP
Olej Rzepakowy
80% tłuszczu
Szczegóły
KonsystencjaStała
Zawartość tłuszczu80%
Typ opakowaniaKarton
Waga/Pojemność (kg/L)10 kg
PrzeznaczenieDo wypieków
Sugerowana temp. obróbki20-22°C
SegmentStandard
Okres przydatności150 dni