Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki

Qualita NP

Zastosowanie margaryny Qualita NP:

Pełnotłusta margaryna do wyrobów ciastkarskich i piekarskich, takich jak ciasta, ciasteczka, ciasta kruche, wyroby półcukiernicze i ciasta drożdżowe.

Przygotowana w oparciu o lokalne surowce – najwyższej jakości olej rzepakowy, bez dodatku tłuszczów tropikalnych.

Skontaktuj się z nami

Cechy produktu

  • Oparta wyłącznie o tłuszcze rzepakowe.

  • Łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami.

  • Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.

  • NP

    NP
  • Olej Rzepakowy

    Olej Rzepakowy
  • 80% tłuszczu

    80% tłuszczu
Qualita NP

Szczegóły

  • KonsystencjaStała

  • Zawartość tłuszczu80%

  • Typ opakowaniaKarton

  • Waga/Pojemność (kg/L)10 kg

  • PrzeznaczenieDo wypieków

  • Sugerowana temp. obróbki20-22°C

  • SegmentStandard

  • Okres przydatności150 dni

Przepisy z Qualita NP:


Pokrewne produkty:


Interesują Cię nasze produkty?

Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą

* - pole wymagane

Przyjmuję do wiadomości, że: