Qualita NP

Zastosowanie margaryny Qualita NP:

Pełnotłusta margaryna do wyrobów ciastkarskich i piekarskich, takich jak ciasta, ciasteczka, ciasta kruche, wyroby półcukiernicze i ciasta drożdżowe.

Przygotowana w oparciu o lokalne surowce – najwyższej jakości olej rzepakowy, bez dodatku tłuszczów tropikalnych.

Cechy produktu

  • Oparta wyłącznie o tłuszcze rzepakowe.

  • Łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami.

  • Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.

80% tłuszczu 80% tłuszczu, NP NP, Olej rzepakowy Olej rzepakowy
Qualita NP

Szczegóły

Konsystencja

Stała

Zawartość tłuszczu

80%

Typ opakowania

Karton

Waga/Pojemność (kg/L)

10 kg

Przeznaczenie

Do wypieków

Sugerowana temp. obróbki

20-22°C

Segment

Standard

Okres przydatności

150 dni

Pokrewne produkty: