Cechy produktu
Oparta wyłącznie o tłuszcze rzepakowe.
Łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami.
Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.
Strona główna Produkty
Margaryny
Qualita NP
Pełnotłusta margaryna do wyrobów ciastkarskich i piekarskich, takich jak ciasta, ciasteczka, ciasta kruche, wyroby półcukiernicze i ciasta drożdżowe.
Przygotowana w oparciu o lokalne surowce – najwyższej jakości olej rzepakowy, bez dodatku tłuszczów tropikalnych.
Oparta wyłącznie o tłuszcze rzepakowe.
Łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami.
Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.
Konsystencja
Zawartość tłuszczu
Typ opakowania
Waga/Pojemność (kg/L)
Przeznaczenie
Sugerowana temp. obróbki
Segment
Okres przydatności