Qualita Płynna 70%
Zastosowanie margaryny Qualita Płynna 70%:
Margaryna do wypieków o płynnej konsystencji. Spowalnia proces czerstwienia wyrobów i pozwala nadać pożądaną strukturę finalnym produktom. Cechuje się wysoką stabilnością. Sprawdzi się przy produkcji ciast biszkoptowych, drożdżowych i parzonych, jak również wyrobów półcukierniczych.
Cechy produktu
Skład oparty o olej rzepakowy, nie zawiera oleju palmowego.
Gwarancja powtarzalności procesu.
Płynna konsystencja pozwalająca na bezpośrednie zastosowanie i skrócenie czasu przygotowania wyrobu.
Stabilność emulsji podczas użytkowania.
Prawidłowa struktura ciasta.
Spowolnienie czerstwienia wyrobów.
Aromat nadający gotowym wyrobom odpowiedni smak i zapach.
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.
NP
Olej Rzepakowy
70% tłuszczu
Szczegóły
KonsystencjaPłynna
Zawartość tłuszczu70%
Typ opakowaniaWiadro
Waga/Pojemność (kg/L)10 l
PrzeznaczenieDo wypieków
Sugerowana temp. obróbki20-22°C
SegmentStandard
Okres przydatności120 dni