Margaryny

Filtry
Cukiernicza 80%

Cukiernicza 80%

Pełnotłusta margaryna w nalewie, rekomendowana do różnorodnych zastosowań piekarniczo-cukierniczych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu

Premium

Maestra Cukiernicza MB

Maestra Cukiernicza MB

Margaryna o wyjątkowym aromacie, nadającym gotowym wypiekom pożądany smak i zapach. Posiada cechy margaryny do wypieków, jak i do kremów.
80% tłuszczu 80% tłuszczu, Dobro z roślin Dobro z roślin, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne

Premium

Maestra Cukiernicza NH MB

Maestra Cukiernicza NH MB

Margaryna do wypieku ciast i ciasteczek oraz produkcji kremów. Wzbogacona o lecytynę i beta-karoten. Bez zawartości tłuszczów utwardzonych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu, Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, Dobro z roślin Dobro z roślin, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne

Premium

Maestra Delicate Puff Pastry MB

Maestra Delicate Puff Pastry MB

Margaryna o delikatnym maślanym smaku i aromacie do wypieku ciast francuskich i półfrancuskich. Zapewnia doskonały efekt listkowania ciasta.
80% tłuszczu 80% tłuszczu, Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne, Zawiera masło Zawiera masło

Premium

Maestra Intenso Puff Pastry MB

Maestra Intenso Puff Pastry MB

Margaryna o intensywnym maślanym smaku i aromacie do wypieków z ciasta francuskiego i półfrancuskiego. Zapewnia doskonały efekt listkowania ciasta.
80% tłuszczu 80% tłuszczu, Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne, Zawiera masło Zawiera masło

Premium

Maestra Kremowa NH MB

Maestra Kremowa NH MB

Margaryna do przygotowywania puszystych i stabilnych w swej konsystencji kremów, nadzień, deserów i mas cukierniczych. Bez tłuszczów utwardzonych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu, Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, Dobro z roślin Dobro z roślin, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne

Premium

Maestra Kremowa White MB

Maestra Kremowa White MB

Margaryna idealna do białych mas kremowych, jak i do dowolnej interpretacji – nie zaburza koloru i zapachu finalnego wyrobu.
80% tłuszczu 80% tłuszczu, Dobro z roślin Dobro z roślin, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne

Premium

Maestra Puff Pastry MB

Zapewnia odpowiednie listkowanie ciast francuskich i półfrancuskich. Nie zawiera konserwantów ani sztucznych aromatów.
80% tłuszczu 80% tłuszczu, Dobro z roślin Dobro z roślin, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne

Premium

Maestra Puff Pastry NH MB

Maestra Puff Pastry NH MB

Zapewnia odpowiednie listkowanie ciast francuskich i półfrancuskich. Bez tłuszczów utwardzonych, konserwantów i sztucznych aromatów.
80% tłuszczu 80% tłuszczu, Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, Dobro z roślin Dobro z roślin, Mass Balance Mass Balance, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne
Milama do ciast kruchych 80%

Milama do ciast kruchych 80%

Margaryna przeznaczona do wyrobów ciastkarskich i piekarskich, szczególnie do wypieku ciast kruchych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu
Nova

Nova

Pełnotłusta margaryna w nalewie, rekomendowana do różnorodnych zastosowań piekarniczo-cukierniczych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu
Zwykła margaryna 80%

Zwykła

Pełnotłusta margaryna w nalewie, rekomendowana do różnorodnych zastosowań piekarniczo-cukierniczych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu