Margaryny

Filtry
Cukiernicza 80%

Cukiernicza 80%

Pełnotłusta margaryna w nalewie, rekomendowana do różnorodnych zastosowań piekarniczo-cukierniczych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu
Milama do ciast i ciasteczek 80%

Milama do ciast i ciasteczek 80%

Uniwersalna margaryna do produkcji wyrobów ciastkarskich i piekarskich, szczególnie wyrobów biszkoptowo-tłuszczowych, ciast pienionych i kruchych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu
Milama do ciast kruchych 80%

Milama do ciast kruchych 80%

Margaryna przeznaczona do wyrobów ciastkarskich i piekarskich, szczególnie do wypieku ciast kruchych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu
Nova

Nova

Pełnotłusta margaryna w nalewie, rekomendowana do różnorodnych zastosowań piekarniczo-cukierniczych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu
Qualita 70%

Qualita 70%

Uniwersalna margaryna o obniżonej zawartości tłuszczu, przeznaczona zarówno do produkcji wyrobów ciastkarskich, jak i piekarskich.
70% tłuszczu 70% tłuszczu
Qualita 80%

Qualita 80%

Pełnotłusta margaryna przeznaczona do produkcji wyrobów ciastkarskich i piekarskich, a także do kremów, nadzień i mas cukierniczych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu
Qualita NP

Qualita NP

Margaryna przeznaczona do produkcji wyrobów ciastkarskich i piekarniczych: ciast, ciasteczek, ciast kruchych i wyrobów pół-cukierniczych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu, NP NP, Olej rzepakowy Olej rzepakowy
Qualita Płynna 70%

Qualita Płynna 70%

Margaryna o płynnej konsystencji, pozwalająca na bezpośrednie zastosowanie i skrócenie czasu przygotowania wyrobów ciastkarskich i piekarskich.
70% tłuszczu 70% tłuszczu, NP NP, Olej rzepakowy Olej rzepakowy
Uniwersalna 80%

Uniwersalna 80%

Pełnotłusta margaryna w nalewie, rekomendowana do różnorodnych zastosowań piekarniczo-cukierniczych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu
Zwykła margaryna 80%

Zwykła

Pełnotłusta margaryna w nalewie, rekomendowana do różnorodnych zastosowań piekarniczo-cukierniczych.
80% tłuszczu 80% tłuszczu