Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki
Premium

Selecta MB

Zastosowanie margaryny Selecta MB:

Przeznaczona do wypieku ciast i ciasteczek oraz produkcji kremów. Uniwersalna margaryna skomponowana z minimalnej liczby składników: tłuszczu palmowego, oleju rzepakowego i wody. Wyselekcjonowana receptura znacznie ogranicza długość etykiety gotowego wyrobu.

Skontaktuj się z nami

Cechy produktu

  • Tylko 3 składniki receptury.

  • Bez konserwantów, aromatów, barwników oraz soli

  • NH - bez tłuszczów utwardzonych.

  • Właściwa plastyczność – gwarancja wypieków o dużej objętości.

  • Mocna struktura dzięki doskonałym właściwościom napowietrzania (tablerowania).

  • Połączenie cech margaryny do wypieków szerokiej gamy ciast oraz cech margaryny kremowej

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C

  • Mass Balance

    Mass Balance
  • Bez tłuszczów utwardzonych

    Bez tłuszczów utwardzonych
  • Krótka etykieta

    Krótka etykieta
  • Dobro z roślin

    Dobro z roślin
  • Wsparcie kompetencyjne

    Wsparcie kompetencyjne
  • 80% tłuszczu

    80% tłuszczu
Selecta MB

Szczegóły

  • KonsystencjaStała

  • Zawartość tłuszczu80%

  • Typ opakowaniaKarton

  • Waga/Pojemność (kg/L)10 kg

  • PrzeznaczenieDo wypieków

  • Sugerowana temp. obróbki20-22°C

  • SegmentPremium

  • Okres przydatności120 dni

Przepisy z margaryną:


Pokrewne produkty:


Interesują Cię nasze produkty?

Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą

* - pole wymagane

Przyjmuję do wiadomości, że: