Zwykła

Zastosowanie margaryny Zwykła:

Pełnotłusta margaryna w nalewie, rekomendowana do różnorodnych zastosowań piekarniczo-cukierniczych.

Cechy produktu

  • Uniwersalna margaryna 80% stworzona na bazie oleju palmowego i rzepakowego.

  • Zapewnia właściwą strukturę wyrobów ciastkarskich i piekarskich.

  • Dobrze łączy się z innymi składnikami.

  • Nie zawiera środków konserwujących.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.

80% tłuszczu 80% tłuszczu
Zwykła margaryna 80%

Szczegóły

Konsystencja

Stała

Zawartość tłuszczu

80%

Typ opakowania

Karton

Waga/Pojemność (kg/L)

10 kg

Przeznaczenie

Do wypieków

Sugerowana temp. obróbki

20-22°C

Segment

Ekonomia

Okres przydatności

150 dni

Paleta EURO

Pokrewne produkty:

Margaryna z masłem Westfalia Feinste 10%.

WESTFALIA FEINSTE Puff Pastry 10%

Margaryna z masłem Westfalia Feinste 25%.

Westfalia Feinste Puff Pastry 25%

Margaryna z masłem Westfalia Feinste 19%.

Westfalia Feinste Back 19%

Margaryna z masłem Westfalia Feinste 50%.

Westfalia Feinste Back 50%