Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki

ZWYKŁA

Zastosowanie margaryny Zwykła:

Pełnotłusta margaryna w nalewie, rekomendowana do różnorodnych zastosowań piekarniczo-cukierniczych.

Skontaktuj się z nami

Cechy produktu

  • Uniwersalna margaryna 80% stworzona na bazie oleju palmowego i rzepakowego.

  • Zapewnia właściwą strukturę wyrobów ciastkarskich i piekarskich.

  • Dobrze łączy się z innymi składnikami.

  • Nie zawiera środków konserwujących.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.

  • 80% tłuszczu

    80% tłuszczu
ZWYKŁA

Szczegóły

  • KonsystencjaStała

  • Zawartość tłuszczu80%

  • Typ opakowaniaKarton

  • Waga/Pojemność (kg/L)10 kg

  • PrzeznaczenieDo wypieków

  • Sugerowana temp. obróbki20-22°C

  • SegmentEkonomia

  • Okres przydatności150 dni

Pokrewne produkty:


Interesują Cię nasze produkty?

Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą

* - pole wymagane

Przyjmuję do wiadomości, że: