Receptury i techniki

Przeglądaj nasze wszystkie inspiracje

Wybierz kategorię

Ciasto saint-honoré z kremem z czarnej porzeczki oraz kremem chantilly.

Ciasto saint-honoré z kremem z czarnej porzeczki oraz kremem chantilly

Croissanty

Croissanty

Mazurek - przepis tradycyjny z czarną porzeczką i wiśniami

Mazurek – przepis tradycyjny z czarną porzeczką i wiśniami

Chereaux – ciasto biszkoptowe z musem z ricotty - przepis Francesco Elmi.

Chereaux – przepis Francesco Elmi

Przepis na ciasto francuskie.

Przepis na ciasto francuskie

Bożonarodzeniowy tort orzechowy.

Bożonarodzeniowy tort orzechowy

Rolada Makowa odpiekana w formie na comber

Rolada Makowa odpiekana w formie na comber

Makaroniki z kremem z białą czekoladą

Makaroniki z kremem z białą czekoladą

Muffin czekoladowy z borówką amerykańską i dropsami czekoladowymi

Muffin czekoladowy z borówką amerykańską i dropsami czekoladowymi

Kremy do tortów receptury Mieczysława Chojnowskiego - Banner

Kremy do tortów receptury Mieczysława Chojnowskiego

Regionalne inspiracje – przepis na Gniazdka poznańskie

Regionalne inspiracje – przepis na Gniazdka poznańskie

Alternatywne wypieki. Wegańska tarta z rabarbarem i daktylami.

Alternatywne wypieki. Wegańska tarta z rabarbarem i daktylami