Zaloguj się
Szukaj
Moja lista
  • O nas
    • Bunge
    • Eksperci
    • Mistrzowskie nagrody
  • Receptury i techniki
  • Baza wiedzy
    • Artykuły i porady
    • Poradnik biznesowy
    • Platforma e-learningowa
    • Pliki do pobrania
  • Produkty
    • Margaryny
    • Frytury
    • Oleje
    • Tłuszcze cukiernicze
    • Wygodne rozwiązania
    • Alternatywy nabiału
  • Wydarzenia
    • Kalendarz wydarzeń
    • Spotkania z mistrzem
    • Podwieczorki z akademią
    • Szkolenia cukiernicze
    • Targi branżowe
    • Warsztaty dla szkół
  • Bake & Play
  • Kontakt
  • O nas
    • Bunge
    • Eksperci
    • Mistrzowskie nagrody
  • Receptury i techniki
  • Baza wiedzy
    • Artykuły i porady
    • Poradnik biznesowy
    • Platforma e-learningowa
    • Pliki do pobrania
  • Produkty
    • Margaryny
    • Frytury
    • Oleje
    • Tłuszcze cukiernicze
    • Wygodne rozwiązania
    • Alternatywy nabiału
  • Wydarzenia
    • Kalendarz wydarzeń
    • Spotkania z mistrzem
    • Podwieczorki z akademią
    • Szkolenia cukiernicze
    • Targi branżowe
    • Warsztaty dla szkół
  • Bake & Play
  • Kontakt
  • O nas
    • Bunge
    • Eksperci
    • Mistrzowskie nagrody
  • Receptury i techniki
  • Baza wiedzy
    • Artykuły i porady
    • Poradnik biznesowy
    • Platforma e-learningowa
    • Pliki do pobrania
  • Produkty
    • Margaryny
    • Frytury
    • Oleje
    • Tłuszcze cukiernicze
    • Wygodne rozwiązania
    • Alternatywy nabiału
  • Wydarzenia
    • Kalendarz wydarzeń
    • Spotkania z mistrzem
    • Podwieczorki z akademią
    • Szkolenia cukiernicze
    • Targi branżowe
    • Warsztaty dla szkół
  • Bake & Play
  • Kontakt
Moja lista
Szukaj

MENU

Strona główna Wydarzenia Podwieczorki z akademią Podsumowanie Podwieczorku z Akademią Mistrza 2018

Podsumowanie Podwieczorku z Akademią Mistrza 2018

  • 12 czerwca, 2018
Podsumowanie Podwieczorku z Akademią Mistrza 2018 - Banner

Informacje

Termin
12/06/2018
Miejsce
Chorzów

Podwieczorek Akademii Mistrza w Chorzowie cieszył się bardzo dużym zainteresowaniem.

Wszystkim gościom serdecznie dziękujemy za udział i zaangażowanie. Poniżej zamieszczamy materiały dodatkowe, które stanowią uzupełnienie spotkania

Załączniki do pobrania:

  1. Polityka bezpieczeństwa informacji
  2. Instrukcja zarządzania systemem informatycznym
  3. Wykaz pomieszczeń w których przetwarzane są dane osobowe
  4. Wykaz, programy oraz struktura zbiorów danych osobowych
  5. Upoważnienie do przetwarzania danych osobowych
  6. Oświadczenie o zachowaniu poufności
  7. Upoważnienie dla ABI
  8. Wykaz osób upoważnionych do przetwarzania danych osobowych
  9. Wykaz udostępnień danych osobowych innym podmiotom
  10. Wykaz podmiotów którym powierzono przetwarzanie danych osobowych
  11. Wykaz udostępnień danych osobowych osobom których dotyczą
  12. Rejestr naruszeń i zagrożeń
  13. Umowa powierzenia przetwarzania danych – wzór
  14. Rejestr zbiorów danych osobowych jawny
  15. Oświadczenie pracownika o zapoznaniu się z dokumentami

  • O nas
    • Bunge
    • Eksperci
    • Mistrzowskie nagrody
  • Receptury i techniki
  • Baza wiedzy
    • Artykuły i porady
    • Poradnik biznesowy
    • Platforma e-learningowa
    • Pliki do pobrania
  • Produkty
    • Margaryny
    • Frytury
    • Oleje
    • Tłuszcze cukiernicze
    • Wygodne rozwiązania
    • Alternatywy nabiału
  • Wydarzenia
    • Kalendarz wydarzeń
    • Spotkania z mistrzem
    • Podwieczorki z akademią
    • Szkolenia cukiernicze
    • Targi branżowe
    • Warsztaty dla szkół
  • Bake & Play
  • Kontakt
  • O nas
  • Bunge
  • Eksperci
  • Mistrzowskie nagrody
  • O nas
  • Bunge
  • Eksperci
  • Mistrzowskie nagrody
  • Receptury i techniki
  • Receptury i techniki
  • Baza wiedzy
  • Artykuły i porady
  • Poradnik biznesowy
  • Platforma e-learningowa
  • Pliki do pobrania
  • Baza wiedzy
  • Artykuły i porady
  • Poradnik biznesowy
  • Platforma e-learningowa
  • Pliki do pobrania
  • Produkty
  • Margaryny
  • Frytury
  • Oleje
  • Tłuszcze cukiernicze
  • Wygodne rozwiązania
  • Alternatywy nabiału
  • Produkty
  • Margaryny
  • Frytury
  • Oleje
  • Tłuszcze cukiernicze
  • Wygodne rozwiązania
  • Alternatywy nabiału
  • Wydarzenia
  • Kalendarz wydarzeń
  • Spotkania z mistrzem
  • Podwieczorki z akademią
  • Szkolenia cukiernicze
  • Targi branżowe
  • Warsztaty dla szkół
  • Wydarzenia
  • Kalendarz wydarzeń
  • Spotkania z mistrzem
  • Podwieczorki z akademią
  • Szkolenia cukiernicze
  • Targi branżowe
  • Warsztaty dla szkół
  • Kontakt
  • Bake and play
  • Kontakt
  • Bake and play
Obserwuj nas

2025 Akademia Mistrza

Polityka Prywatności

Zarządzaj zgodą
Aby zapewnić jak najlepsze wrażenia, korzystamy z technologii, takich jak pliki cookie, do przechowywania i/lub uzyskiwania dostępu do informacji o urządzeniu. Zgoda na te technologie pozwoli nam przetwarzać dane, takie jak zachowanie podczas przeglądania lub unikalne identyfikatory na tej stronie. Brak wyrażenia zgody lub wycofanie zgody może niekorzystnie wpłynąć na niektóre cechy i funkcje.
Funkcjonalne Zawsze aktywne
Przechowywanie lub dostęp do danych technicznych jest ściśle konieczny do uzasadnionego celu umożliwienia korzystania z konkretnej usługi wyraźnie żądanej przez subskrybenta lub użytkownika, lub wyłącznie w celu przeprowadzenia transmisji komunikatu przez sieć łączności elektronicznej.
Preferencje
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest niezbędny do uzasadnionego celu przechowywania preferencji, o które nie prosi subskrybent lub użytkownik.
Statystyka
Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do celów statystycznych. Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do anonimowych celów statystycznych. Bez wezwania do sądu, dobrowolnego podporządkowania się dostawcy usług internetowych lub dodatkowych zapisów od strony trzeciej, informacje przechowywane lub pobierane wyłącznie w tym celu zwykle nie mogą być wykorzystywane do identyfikacji użytkownika.
Marketing
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest wymagany do tworzenia profili użytkowników w celu wysyłania reklam lub śledzenia użytkownika na stronie internetowej lub na kilku stronach internetowych w podobnych celach marketingowych.
Zarządzaj opcjami Zarządzaj serwisami Zarządzaj {vendor_count} dostawcami Przeczytaj więcej o tych celach
Zobacz preferencje
{title} {title} {title}