Szkolenia cukiernicze

Praktyka czyni mistrza.
Pod okiem naszych ekspertów udoskonalisz swój warsztat i poszerzysz wiedzę.


Od początku swojego istnienia, Akademia Mistrza wspiera cukierników w podnoszeniu kwalifikacji zawodowych. Doświadczonym rzemieślnikom proponujemy szkolenia cukiernicze, aby mogli być na bieżąco z obecnymi trendami i nowymi technologiami.

Zajęcia prowadzone są przez uznanych mistrzów, m.in. Mieczysława Chojnowskiego czy Igę Sarzyńską. W trakcie szkoleń uczestnicy zgłębiają tajniki florystyki cukierniczej, odkrywają uroki czekolady, przygotowują ciasta bankietowe na bazie śmietany…

Szkolenia cukiernicze Akademii Mistrza nie tylko podnoszą poziom polskiego cukiernictwa, ale także integrują branżę. Wspólne spotkania są doskonałą okazją, by wymieniać się doświadczeniami. Terminy aktualnych szkoleń znajdziesz w kalendarzu wydarzeń.

Aktualne wydarzenia

Brak aktualnych wydarzeń

Zapisz się do newslettera i bądź na bieżąco z nowościami

Archiwalne wydarzenia

Szkolenie 2023 – Pieczywo artystyczne

Szkolenie 2023 – Pieczywo artystyczne

Szkolenie 2023 – Torty deserowe

Szkolenie 2023 – Torty deserowe

Szkolenie 2023 – Urok czekolady – temperowanie, genaże, praliny i trufle

Szkolenie 2023 – Urok czekolady – temperowanie, genaże, praliny i trufle

Szkolenie 2023 - Ciasta bankietowe.

Szkolenie 2023 – Ciasta bankietowe

Szkolenia cukiernicze.

Szkolenia cukiernicze

Cukiernicze dzieła sztuki czyli szkolenie rzemieślnicze z monoporcji

Cukiernicze dzieła sztuki czyli szkolenie rzemieślnicze z monoporcji